Aanvraag

Als u een portret wilt laten tekenen heb ik foto's van goede kwaliteit nodig, ik teken namelijk de portretten op basis van (digitaal aangeleverde) foto's. Hoe beter de kwaliteit van de foto's des te beter ik de details in het portret kan verwerken. De foto's zal ik controleren op geschiktheid. Nadat u uw wensen heeft doorgegeven zal ik een prijsopgave maken. Als u hier schriftelijk akkoord voor hebt gegeven zal ik starten met de tekening. Tussentijds zal ik u foto's doorsturen, zodat u op de hoogte blijft van de vorderingen en van het eindresultaat. Wanneer u tevreden bent wordt de tekening opgestuurd of kunt u hem komen ophalen op afspraak in Kruisland.

De levertijd is tussen de 2-4 weken. Heeft u de tekening eerder nodig? In overleg met u kijk ik graag of dit mogelijk is. 

Materiaal

Voor papier gebruik ik zuurvrij, pH neutraal 180 gram A3, A4 en A5 papier

Voor grafiet tekeningen gebruik ik Staedtler Mars Lumograph potloden en voor kleur tekeningen Prisma Color premier potloden.

Prijs

Onderstaande prijzen gelden voor mens- en dierportretten. Wilt u een tekening van een object? Neem dan contact op voor de prijs.

Formaat Prijs per 1 hoofd* Toeslag per extra hoofd Toeslag in kleur
A5 €45 €15 €15
A4 €60 €20 €25
A3 €80 €30 €35

* grafiet (zwart-wit) tekening op een witte, neutrale achtergrond 

Bovenstaande prijzen zijn excl. 9% BTW en verzendkosten

Ik raad aan om bij meerdere hoofden een A3 te gebruiken ivm. de kwaliteit en details. Ook is het beste om bij een A5 maar één hoofd te gebruiken. 

Voor extra detail ( Veel zwart, gedetailleerde achtergrond) of andere wensen kan ik hiervoor een meerprijs vragen. De hoogte hiervan is afhankelijk van de wens en zal in overleg afgesproken worden. 

Verzending/ophalen

Als u kiest voor verzending, wordt de tekening verzonden via post NL. 

Voor een A4 en A5 vraag ik €4,00 verzendkosten ( inclusief Track & Trace )

Voor een A3 vraag ik €6,75 verzendkosten ( inclusief Track & Trace) 

De tekening wordt verpakt tussen 2 kartonnen platen met daaromheen dik papier.

 

Woont u in de buurt van Kruisland? Of wilt u hem voor de zekerheid liever zelf ophalen? Dan kan dit op afspraak!